fleks kredit

Економија

Флекс Кредит и СОС Детско Село заедно за Денот на семејството

А1он
По повод светскиот ден на семејството компанијата Флекс Кредит уште еднаш ја покажа својата општествена одговорност и донираше хуманитарни пакети за згрижувачките семејства поддржани од
Економија

Флекс кредит додели наградно патување на припадничките на понежниот пол

А1он
Верни на традицијата и оваа година со особено внимание и задоволство се истакнуваме како компанија која работи на мотивација и континуирано воведување на бенефиции за
Економија

Флекс кредит лансира нов кредитен производ со 0% камата на 2 рати

А1он
Со цел да обезбедиме различни финансиски решенија за различните типови на клиенти – со задоволство го објавуваме воведувањето на најновиот производ – КРЕДИТ СО 0%
Економија

“Флекс Кредит ја оддржа III-тата Национална Трговска Конференција”

А1он
Флекс Кредит, небанкарска финансиска компанија, која е позната како вистински бизнис лидер во финансиската индустрија, традиционално и оваа година во јули во Хотел Дрим, Струга
Економија

Јоана Спасовска нов генерален директор на Флекс Кредит Македонија

А1он
На 15 јули во Хотел Дрим – Струга се одржа 3-тата трговска конференција на Флекс Кредит на која беше назначен нов генерален директор – Јоана
Економија

Фокусот кон вработените на прво место – Флекс Кредит организираше незаборавен тим билдинг за своите вработени

А1он
Флекс Кредит како водечка компанија во финансиската индустрија, неодамна организираше неколку возбудливи настани за вработените кои беа поделени во неколку групи, чија цел беше подобрување