zupm

Македонија

ЗУПМ: Не бараме милостина, бараме да си го заработиме лебот со музика

Ана Василевска
„Во сите протоколи кои до денес ги предложи Комисијата за заразни болести, а се однесуваат на музичките настапи, не бевме контактирани ниту еднаш. Од таму