zrtvigr

Видео Македонија

(ВИДЕО) Пеколот на затворите во „Груевизмот“: Мрзневме, дехидриравме, се онесвестувавме – но никому не му беше гајле

Кристијан Ландов
Лидија Лазова која беше осудена во случајот Калдрма, заедно 86 други луѓе за економски криминал и злоупотреба на положбата, низ солзи раскажа за деновите поминати
Македонија

Бошкоски: Во затвор сакаа да ме видат оние кои се декларираа како „мои“

Кристијан Ландов
Љубе Бошкоски преку извинување упатено кон неговата сопруга и деца бидејќи цела деценија бил отсутен од нивните животи, се обрати на панел дискусијата „Жртви на
Видео Македонија

(ВИДЕО) Рамковски низ солзи: Ќерка ми ме гледаше од прозорите на ќелијата, а јас не можев бидејќи намерно ја криеа од мене

Кристијан Ландов
Сопственикот на згаснатата А1 телевизија, Велија Рамковски во своето обраќање на панелот “Жртви на режемот” сведочеше за деновите поминати во затвор, изживувањето од страна на