zorica ljubicic

Македонија

Зорица Љубичиќ, главната сестра на Инфективна: Да ги почитуваме мерките, секој живот е важен

А1он
Главната медицинска сестра на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, Зорица Љубичиќ, во порака до граѓаните апелира да се почитуваат заштитните мерки против ширењето