zavod za revizija

Економија

ДЗР: Обезбедување вработување и вештини согласно пазарот на труд и намалување на одлив на кадар, главен предизвик за Владата

А1он
Државниот завод за ревизија изврши ревизија на успешност на тема „Владино планирање – Ефективност на владини мерки за справување со ризиците на пазарот на трудот
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Илија Димовски две и пол години го блокира изборот на државен ревизор

А1он
Премиерот Зоран Заев одговарајќи на новинарско прашање за заглавениот избор на државен ревизор прстот го впери во претседателот на Комисијата за избори и именувања, Илија