zara

Економија

Зара, Самсунг и Пејпал меѓу најновите компании што ги затворија бизнисите во Русија

А1он
Се чини дека услугите и производите ќе станат поретки во Русија, откако денеска уште компании објавија дека ги прекинуваат врските во знак на протест против