zakon za rabotni odnosi

Македонија

Законот за кој имаше тепачка и хаос остана неизгласан, извесно е дека судиите и обвинителите ќе одат во пензија

Кристијан Ландов
Мали или скоро невозможни се шансите да се изгласаат измените на Законот за работни односи, за кој во изминатите два дена имаше тепачка, тензии, навреди.
Македонија

Тупанчески: Недонесувањето на Законот за работни односи ќе доведе до сериозни импликации на судскиот систем

А1он
Министерот за правда Никола Тупанчески смета дека недонесувањето на Законот за работни односи ќе доведе до сериозни импликации на судскиот систем. ,,Доколку не бидат изгласани