Vrel avtomobil

Свет

Почина дете откако мина осум часа во врел автомобил

А1он
Четиринаесетмесечно девојче почина откако нејзината баба (54) осум часа ја остави без надзор во врел автомобил во Њујорк, пишува ABC. Бабата заборавила да го остави