vojminovski

Македонија

Алијанса за Албанците по бегството на Војминовски: Македонија станува земја на чуда, тука има сé освен правда

А1он
„Дека Македонија станува земја на чуда и дека тука има сé освен правда и владеење на правна држава, говори и бегањето на едниот од напаѓачите