voen brod

Свет

Воени бродови на САД и Австралија впловија во спорните води на Јужно Кинеско Море

А1он
Воени бродови на САД впловија во спорните води на Јужно Кинеско Море, јавија американски воени аналитичари. Присуството на воениот брод „Америка“, амфибиско офанзивно пловило, и