vodno matka treils

Спорт

Утре над 500 домашни и странски тркачи ќе учествуваат во трката Водно-Матка Треилс

А1он
Утре, 2 април ќе се одржи еднодневен спортски настан – трка во планинско трчање Водно-Матка Треилс. Настанот всушност е составен од три трки – Водно
Спорт

Овој викенд по петти пат ултимативната планинска трка – Водно-Матка Треилс

А1он
Овој викенд на 2 април ќе се одржи петтото издание на ултимативната планинска трка во скопскиот регион – Водно-Матка Треилс. Водно-Матка Треилс претставува планински тркачки