planinska trka

Спорт

Овој викенд по петти пат ултимативната планинска трка – Водно-Матка Треилс

А1он
Овој викенд на 2 април ќе се одржи петтото издание на ултимативната планинска трка во скопскиот регион – Водно-Матка Треилс. Водно-Матка Треилс претставува планински тркачки