violeta duma

Македонија

Нов скандал, Виолета Дума не сака пензија туку апанажа од 1.000 евра

А1он
Чичаковски, Бонева, Дума, Милев и Јакупи, поранешни членови на Државната изборна комисија поднеле барање за апанажа до Собранието на Република Македонија. Тие бараат, една година