viktor paunov

Македонија

Паунов до Спасовски: Наместо брза реакција демантиравте, со нервоза и потење пред камери граѓаните не се чувствуваат безбедни

Градоначалникот на Карбинци, Виктор Паунов преку Фејсбук вели дека наместо МВР да реагира брзо, се случило полицијата да демантира дека вчера имало обид за грабнување