vice stoilovski

Македонија

Советникот од ГРОМ ја напушти коалицијата со ВМРО-ДПМНЕ во делчевскиот совет

Советникот Вице Стоиловски од партијата ГРОМ, на денешната четиринаесетта седница на Советот на општина Делчево, со изјава поднесена до претседателот на делчевскиот Совет, Драган Маневски,