vestacenje

Македонија

Вештакот за Ласкарци: АБС системот на автобусот не бил исправен

А1он
Во основниот кривичен суд Скопје во врска со автобуската несреќа кај селот Ласкарци денеска беше испитувано вештото лице Љупчо Постолов, дел од тимот што го