vakcinacija

Македонија

Вакцинацијата за сезонски грип продолжува од понеделник

А1он
Центрите за јавно здравје ќе обезбедат дополнителни количини комерцијални вакцини за сезонски грип. Вакцинацијата за грип продолжува од понеделник, а скопскиот Центар ќе вакцинира и
Македонија

Голем е интересот за вакцинација против сезонски грип

А1он
Мошне голем е интересот за вакцинација против сезонски грип, изјави денеска раководителот на Одделението за епидемиологија при Центарот за јавно здравје Скопје, Билјана Даниловска. Вакцинацијата