tv alfa

Македонија

(ВИДЕО) Коле Чашуле од ТВ „Алфа“: Коронавирусот им се погоди на СДСМ и на Филипче

Горјан Грнчаровски
И покрај препораките дека медиумите треба внимателно да известуваат во однос на коронавирусот, а на ситуацијата дополнително да не се долеваат тензии, особено од партиски