turoperatori

Македонија

(ВИДЕО) Туроператорите и Пецаков бараат да се затвори влезот на Охрид од септември: Се сомневаат дека автопатот ќе се заврши за 45 дена

Орце Костов
Пренасочувањето на сообраќајот од Охрид кон Струга по стариот пат поради извршување на градежни работи на автопатот во изградба, како и целосното затворање на влезот