trgovska komora

Економија

Сашо Дукоски е избран за нов претседател на Трговска комора

А1он
Сашо Дукоски е новиот претседател на Трговска комора при Сојузот на стопански комори на Македонија, кој беше едногласно избран на седница на Собранието. Фокусот на
Економија

Михаил Кирков избран за претседател на Трговската комора при ССК

А1он
Михаил Кирков од компанијата „Мај принт“ е новиот претседател на Трговската комора при Сојузот на стопански комори (ССК), одлучија членовите на редовното годишно Собрание. Кирков