trendafil ivanovski

Македонија

(ВИДЕО) Ивановски: Претседателот нема право да бира како и кому ќе го довери мандатот

А1он
Претседателот Ѓорге Иванов кој испрати писмо до меѓународната заедница во објаснувањето зошто не го доверил мандатот на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, повторно се повика