tortura

Македонија

16 прашања за тортура од ОН на кои Македонија треба да одговори

А1он
На 54. седница, Комитетот против тортура при Обединетите нации во Женева вчера го разгледуваше третиот периодичен извештај на Република Македонија. Седницата започна со презентација на