tikvesko ezero

Македонија

Институциите се собраа на состанок за подобрување на нивото на Тиквешкото Езеро

А1он
На иницијатива на АД Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) денеска во Кавадарци се одржа меѓуинституционален состанок во хидроелектраната Тиквеш во врска со актуелни прашања поврзани