tearce

Македонија

(ВИДЕО) Граѓани: Очите на целиот свет вперени во Теарце, очекуваме промени

А1он
Голема раздвиженост на гласачкото место 2011 во Теарце, каде денеска се прегласува. До сега, гласањето се одвива во најдобар ред, освен малата пречка во 8:30
Македонија

Одбележана 13 годишнината од нападот на полициската станица во Теарце

А1он
Одборот на бранители денеска ја одбележа 13 годишнината од нападот на полициската станица во Теарце, пришто загина полицаецот Момир Стојановски, а ранети беа полицајците Лика