suhejl fazliu

Економија

Три милиони денари од државата за првата фаза од санирањето на каналот во Сингелиќ

А1он
Министерството за локална самоуправа со три милиони денари ќе ја финансира првата фаза од санирањето на каналот во Сингелиќ, активност што е приоритет број еден