studentski dom

Македонија

Студентите пешачат по 14 ката – не работат лифтовите во „Гоце Делчев“

А1он
Студентите во „Гоце Делчев“ останаа и без лифтовите – ниту еден не работи, а нагоре и надолу одат пешки. – Лифтовите во студентскиот дом „Гоце