strajk na akteri

Магазин

Добитникот на Еми ја продава куќата, поради штрајкот во Холивуд останал без пари за храна

А1он
Актерот Били Портер, добитник на Еми, откри дека морал да ја продаде својата куќа поради тековните штрајкови во Холивуд, и поради тоа го нападна извршниот