stojan andov

Македонија

Oбјавена книгата „Успеси и заговори“ од Стојан Андов

А1он
Книгата „Успеси и заговори“ со поднаслов „Обидите на Данаилов Фрчкоски“ од Стојан Андов ја објави издавачката куќа „Матица македонска“. Во книгата Андов говори за мноштво
Македонија

Промоција на книгата „1992 – година на опасни ризици“

А1он
Книгата „1992 – година на опасни ризици“ од Стојан Андов, прв претседател на Собранието на Република Македонија по нејзиното осамостојување, денеска ќе биде промовирана во