stoevski

Македонија

Градоначалникот Митовски: Не сум го удрил полицаецот Стоевски, МВР нека го расчисти случајот

Орце Костов
Градоначалникот на Крива Паланка, Сашко Митовски тврди дека не го удрил полицаецот Кристофер Стоевски, вработен во ПС Крива Паланка и дека во никој случај не