stecajni rabotnici

Македонија

СДСМ: Дополнителни 1.100 стечајци ќе добиваат месечен надомест од над 9.200 денари

А1он
Парламентарното мнозинство предводено од СДСМ во континуитет покажува што значи вистинска грижа за граѓаните.Помош и поддршка за ранливите категории останува наш врвен приоритет од кој
Македонија

Стечајните работници работат на новиот прелог закон

А1он
Раководството на Здружението на стечајни работници денеска во Штип оствари средба со своите членови. Претседателката на Здружението на стечајни работници, Лилјана Георгиевска вели дека на