ssk

Економија

Калеников реизбран за претседател на ССК

А1он
Златко Калеников останува претседател на Сојузот на стопанските комори (ССК) уште седум месеци. Вака одлучи Управниот одбор на Комората на денешното редовно Собрание, со образложение
Економија

ССК: Штетите евидентни, целата ситуација лош сигнал за инвеститорите

А1он
Штетите на бизнисмените од спуштањето на рампата на македонско-косовската граница се евидентни и на македонска и на косовска страна и тоа ќе го почувствуваат компаниите,