srekna zemja

Македонија

Само Албанија е понесреќна земја од Македонија во регионот: ООН го објави извештајот за среќа

Орце Костов
Македонија е на 84-то место на најсреќни земји во светот според Светскиот извештај за среќа кој го објавија Обединетите нации. Македонија според индексот на среќа