sport lajf

Спорт

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

А1он
И порано имало милионски добивки, но изминатиот викенд вистинско изненадување приреди играчот во обложувалницата на Sport Life во Влае. Со тикет од само 20 денари
Спорт

Најдобриот типувач е од Битола, прогласен победникот на Типстер купот на Спорт Лајф

А1он
Типстер купот на Sport Life му донесе стан на Водно на играч од Битола. Денес, клучевите од оваа главна премија му беа врачени на младиот
Спорт

Погодок од милион денари! Храбар подвиг на играчот на Sport Life во Драчево

А1он
Викендов беше остварен новиот милионски погодок од играч на Sport Life во Драчево. Вистински подвиг ако се погледне неговиот тикет со 11 пара натпревари и