sport lajv

Спорт

Чемпионшип лигата му донесе милионска добивка: Типувал исто на сите 12 меча во Sport Life и погодил

А1он
Среќно и со милионска добивка заврши драмата во англиската Чемпионшип лига за играчот на Спорт Лајф во Скопје-Центар. Типувал само на 12 натпревари од последното