soravija

Македонија

Немаше да ја има Македонија да не беше чичко ми, ама има нула во мојот бизнис, вели внукот на Али Ахмети

Анита Петровска Рајковиќ
Точно е дека Али Ахмети ми е чичко, Бог да го благослови. Тој е мојата мотивација. Ахмети ѝ помогна на оваа земја, но тој нема
Македонија

Внукот на Ахмети објасни како ја купил Соравија – не бил сам, а и преземал долг од 20 милиони евра

Анита Петровска Рајковиќ
Откако во јавноста одекна веста дека 25-годишниот внук на лидерот на ДУИ –  Дрин Ахмети ја купува Соравија, денеска тој на прес конференција образложи детали