smds

Економија

Синдикални организации и здруженија со барања до Владата да ги заштити работниците и сиромашните

А1он
Првичните мерки на Владата како одговор на најголемата економска криза која на глобално ниво сè повеќе зема замав укажуваат дека нашата земја нема да биде
Македонија

СМДС се оградува од последното меѓународно писмо на Иванов

А1он
„Синдикатот на македонската дипломатска служба (СМДС), во светло на актуелните настани, чувствува должност да се огради од постапките на Претседателот Иванов версус меѓународната заедница, а