Skopje Calling

Магазин

Домашни изведувачи на петтиот фестивал „Скопје колинг“

А1он
„Foltin“, „Last Expediton“ и „Pluto’s Doubts“ и „Surprise act“ ќе настапат на петтото јубилејно издание на фестивалот „Скопје колинг“ („SKOPJE CALLING Festival“), што ќе се
Магазин

Фестивалот „Skopje Calling“ презакажан за 12 септември

А1он
Фестивалот „Skopje Calling“ поради актуелната состојба со коронавирусот е презакажан за 12 септември. „Авалон продукција“, кој е организатор на фестивалот, денеска соопшти дека локацијата не