shanahan

Македонија

Шекеринска-Шанахан: Потврдено стратешкото партнерство на САД и Северна Македонија

А1он
Министерката за одбрана Радмила Шекеринска во Пентагон имаше средба со американскиот секретар за одбрана Патрик Шанахан, на која е потврдено стратешкото партнерство на САД и