saso ordanoski

Македонија

Братот на Сашо Орданоски за украдена иновација зел 350.000 евра?

А1он
На „Твитер“ се водат жестоки дебати, откако познатиот скопски адвокат Александар Тортевски објави дека братот на новинарот Сашо Орданоски, Ванчо Орданоски, од Фондот за иновации