saso jankoski

Македонија

Градоначалникот на Вевчани Сашо Јанкоски е позитивен на коронавирусот

А1он
„Почитувани, само што го добив позитивниот тест на Ковид-19, момент на мало невнимание може да доведе до инфицирање со овој вирус,“ напиша вечерва на својата