saem na kniga

Култура

„Студентски саем на книгата“ во НУБ „Св. Климент Охридски“

А1он
Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје од денеска до 15 октомври oрганизира „Студентски саем на книгата“. На саемот ќе може да се
Култура

Студентски саем на книгата од 13 до 15 октомври во НУБ-Скопје

А1он
Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје од 13 до 15 месецов организира „Студенски саем на книгата“. На саемот со свои изданија ќе
Култура

МАИ ќе додели награди за достигнувањата во издаваштвото и книжевноста на Саемот на книга

А1он
Македонската асоцијација на издавачи денеска ќе додели награди за достигнувањата во издаваштвото и книжевноста во период меѓу двата саеми на книга. Доделувањето на наградите ќе
Култура

Саемот на книга ќе се одржи во септември на отворено кај А1 Арената СЦ „Борис Трајковски“

А1он
Саемот на книга оваа година започнува на 8 септември, а ќе трае до 14 септември. Саемот ќе се организира на отворено, непосредно до Аква паркот