rodovna ednakvost

Македонија

За 8 Март преку видео ќе се привлекуваат жените да пристапуваат во Армијата

А1он
Во пресрет на 8 Mарт, Меѓународниот ден на жената во Министерството за одбрана беше промовирано новото анимирано видео посветено на привлекувањето жени во редовите на