roditel

Македонија

Домашен притвор за родителот што натепа наставничка и ученик во Битола

Домашен притвор за родителот од Битола, кој во училница за време на настава натепа ученик и наставничка. Инцидентот се случи во ОУ „Даме Груев“ Битола,