rene redzepi

Магазин

Ресторанот на тетовецот Реџепи прогласен за најдобар на светот

А1он
Ресторанот Нома, во сопственост на готвачот Рене Реџепи, познат по своите техники за храна и ферментирање, беше прогласен за најдобар ресторан на церемонијата во Антверпен,