reforma obrazovanie

Македонија

Граѓански организации ја поддржуваат концепцијата за реформи во образованието

А1он
Претставници на граѓански организации денеска имаа средба со министерката за образование и наука Мила Царовска за предложената нацрт-концепција за реформи во основното образивание. Царовска по