radiodifuzeri

Македонија

Помош од Владата за радиодифузерите за справување со последиците од кризата предизвикана од Ковид-19

А1он
Владата обезбеди помош за радиодифузерите со цел справување со кризата предизвикана од Ковид-19. Ќе се подмират нивните долгови настанати заради користење на дигитален терестријален мултиплекс,