prv do vrv

Македонија

Посебен режим на сообраќај поради трката „Прв до врв“ во Скопје

А1он
Денеска со почеток во 09.45 часот, во организација на Здружението за спорт и рекреација „Прв до врв“ од Скопје, ќе се одржи спортско-рекреативна трка „Прв
Македонија

Пристапот кон Водно утре затворен за сообраќај поради трката „Прв до врв“

А1он
Утре со почеток во 09.45 часот, во организација на Здружението за спорт и рекреација „Прв до врв“ од Скопје, ќе се одржи спортско-рекреативна трка „Прв
Спорт

Планинарска и велосипедска тура на Водно во чест на Св.Трифун

А1он
Здружението за спорт и рекреација „Прв до врв“ денеска организира групно планинарење и возење велосипеди до врвот на Водно во пресрет на празникот Св.Трифун. Стартот