procesor

Магазин

„Apple“: Промената на процесорот ќе значи пристап до апликации од различни платформи

А1он
Компанијата „Apple“ неодамна соопшти дека почнувајќи од оваа година кога потрошувачите ќе купат некоја апликација на еден од нејзините платформи истите ќе можат да ги