privatno zdravstvo

Македонија

Комора на приватно здравство: Висината на капитацискиот бод да се одредува според методологија

А1он
Комората на приватно здравство при Сојузот на стопански комори на Македонија истакнува поддршка на протестот на матичните лекари и на Здружението на приватни лекари, како