privatni laboratorii

Македонија

ВИДЕО: Граѓаните оставиле најмалку 25 милиони евра во приватните лаборатории само за ПЦР-тестови

Доколку добиете симптоми на Ковид-19, а матичниот лекар се обиде да ви најде термин за да се тестирате на државна сметка, невозможно ќе биде тоа